Джесика Ръстън - "Да докоснеш звездите"

 

След най-тъмната нощ заблестяват най-ярките звезди...

 

 

Известна със своята изисканост, блясък и великолепие, фирма „Кавали“ произвежда най-луксозните шапкарски изделия в света. За почитателите на модата и филмовите звезди моделите на Вайолет Кавали са истински разкош.

 

 

Талантливата и красива Вайолет влага сърцето и душата си в създаването на бизнес за милиони лири и отглеждането на трите си деца. Всичко, до което се докосне, се превръща в злато. Тя обаче не е жената, за която всички я мислят. А децата, които обожава, също крият тайни. Зад бляскавата фасада на семейство Кавали се крие неподозирана тъма, която заплашва да унищожи всички...

 

 

 

 

Книгата „Да докоснеш звездите“ световноизвестната авторка на редица бестселъри Пени Винченци определя като „вълшебна, омайваща и невероятно завладяваща“.

 

 

„Екзотична... бляскава... истинско удоволствие.“„Мари Клер“

 

 

„С неочакваните си обрати тази изтънчена история е истинско удоволствие.“„Клоузър“

 

 

„Блясък, богатство и скандал – фантастичен дебют.“„Кампъни“

 

 

„Многочасовите полети сякаш са създадени за подобни книги.“„Ел“

 

 

Джесика Ръстън е забележителен нов талант, който се налага в жанра на дамските романи. Дъщеря е на писателката Сюзън Хил и е работила в Лона Барн Букс. Завършила е психология. Живее в Лондон със съпруга си. Дебютният й роман „Лукс“ – екзотична и бляскава история – е приет с огромен успех от читателите и медиите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт