Харлан Коубън "Под напрежение"

 

Доза размисъл върху вечния въпрос за цената на грозната истина и красивата лъжа

 

 

На 3 септември излезе от печат дългоочакваният роман на Харлан Коубън „Под напрежение“. Това е осмата творба на майстора на напрегнатото повествование, която „Колибри“ издава.

 

 

„Под напрежение“ отново ни среща с Майрън Болитар – любимия герой на Коубън. Бивша тенис звезда на име Сузи и нейният не по-малко известен съпруг Лекс попадат на анонимен постинг във фейсбук, подлагащ на съмнение бащинството на нероденото им дете. Сузи се обръща за помощ към Майрън и това отприщва серия от поразителни разкрития, нелицеприятни истини и интригуващи реакции. Блестящ трилър, будещ размисъл върху вечния въпрос за цената на грозната истина и красивата лъжа.

 

 

 

 

Чети и:  След 15 минути всички ще сме в бъдещето

 

 

Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. В актива си има шестнайсет психологически трилъра, за чийто успех свидетелства поредица от  внушителни литературни отличия – Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. На 15 март миналата година той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със  специален принос към културата на международно ниво.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт