Фотоконкурс "Фестивален кадър"

 

Вземи си фотоапарата - фестивалите в Пловдив започват!

 

 

“Нощ на музеите и галериите - Пловдив 2012” организира фотоконкурс за любители – “Фестивален кадър”. Идеята е всеки гост да сподели своите незабравими преживявания и емоции, като направи снимки и изпрати най-хубавите три от тях на организаторите.

 

 

Условия за участие в конкурса:

 

 

Сюжетът на снимките трябва да е свързан с подготовката и провеждане на фестивал „Град и публични пространства 2012“ – „Ритуали на Обичайното” и „Нощ на музеите и галериите“ в Пловдив. Конкурсът ще бъде проведен във Фейсбук в периода между 16-22 септември.

 

 

Всеки участник може да изпрати само един фоторазказ с не повече от 3 снимки. Към снимките може да има кратък текст – описание. В конкурса няма да се допускат за участие снимки с нецензурно съдържание.

 

 

В случай на каквито и да било претенции от страна на трети лица във връзка със снимки, регистрирани за участие в конкурса (нарушени авторски, други права или др.), регистриралият ги участник носи пълна отговорност пред организатора на конкурса.

 

Снимки с лошо качество няма да се допускат за участие.

 

 

Снимките трябва да са до 1 МB и разделителна способност минимум 72 dpi.

 

 

Можете да изпращате Вашия фоторазказ до 23.09.2012 на е-mail: play8night@gmail.com. Снимките и описанието ще бъдат качени в страницата на Нощ на музеите и галериите – Пловдив във Фейсбук в специално създаден за конкурса албум.

 

 

Победителите ще бъдат обявени на 24 септември 2012.

 

 

Чети и: "Балканската война през погледа на художника"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт