Инга Линдстрьом - "Викърби завинаги"

 

„Апостроф“ публикува третата книга от поредицата „Любовни истории от Швеция“ – „Викърби завинаги“

 

 

Инга Линдстрьом е псевдоним на известната немска писателка, сценаристка, журналистка и драматург Кристиане Задло. Под този псевдоним тя пише любовни и семейни истории, чието действие се развива в Швеция - страната, която винаги е привличала любителите на романтиката със своите красиви природни пейзажи.

 

 

Книгите ѝ са изпълнени с много романтика и напрежение. Действието им се развива на фона на приказни гледки: романтични езера, красиви къщи, уютни кафенета, живописен архипелаг. „Викърби завинаги“ е последният роман от поредицата „Любовни истории от Швеция“ на авторката след „Лято на Лилязее“ и „Конете от Катаринаберг“. Той разказва за разтърсваща любовна история, изправена пред много изпитания, семейни тайни и интриги.

 

 

 

 

Освен романи Инга Линдстрьом пише и сценарии. Филмите ѝ се излъчват по SAT1, ZDF и много от тях са познати и на българския зрител. Работи и по много от филмите на Розамунде Пилхер и Ута Данела. Едноименният филм по романа „Викърби завинаги“ е излъчен в Германия през 2006 г. Режисьор е Джон Делбридж, а в лентата участват актьорите Ева-Мария Грайн фон Фридъл, Кристиан Волф, Андре Рьонер и др.

 

 

След внезапната смърт на съпругата си Йонас Нивел и дъщеричката им Лили се местят да живеят в Чикаго. Няколко години по-късно двамата се завръщат в родната Швеция. Младият мъж отново се изправя пред тежките обвинения на тъста си, собственик на фабрика за стъкло във Викърби. Хокан Петершон продължава да го вини за смъртта на по-голямата си дъщеря. Другата, Сирка, обаче си поставя за цел да ги сдобри. Мисията ѝ изглежда безнадеждна, особено след като признава на баща си за започналия страстен романс между нея и Йонас.

 

 

Чети и: Ясутака Цуцуи - "Семейни сцени"

 

 

Заслепеният от гняв Хокан е изправен пред ново тежко изпитание – фирмата му е пред фалит, а асистентката му Берит, на която се доверява от дълги години, очевидно не е човекът, за когото се е представяла.

 

 

Може ли Йонас да обясни недоразумението около смъртта на съпругата си и да убеди Сирка в невинността си? И ще стигнат ли двамата тъкмо навреме, за да спасят семейната фирма? В Швеция става напрегнато!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт