Татяна Лолова просълзи лондонската публика

 

Зрителите се насладиха на "Дуенде"

 

 

Българският културен институт в Лондон покани спектакъла „Дуенде“ за две представления в английската столица. Заглавието от афиша на Театър 199 „Валентин Стойчев“, изпълнявано от Татяна Лолова, бе посрещнато възторжено на Острова. Героинята й в комедийно-лиричната монопиеса се почувства „като у дома си“ на британската сцена и смело се впусна в коментари за живота в Лондон, които причиниха задавяне от смях у публиката, препълнила до последното място салона. Разбира се, невероятната прима актриса разгърна до пределите на „невъзможното“ ролята си, изпълвайки на финала на представлението очите на зрителите (както на сънародниците ни, така и на уж хладните англичани) със сълзи.

 

 

След всеки от двата спектакъла множество ценители на театъра чакаха търпеливо за автограф и възможността да изкажат възторга си към творчеството на Татяна Лолова. И въпреки умората след изтощителното изпълнение (умора, която обаче изпълнителката никога не позволява да й проличи) тя обърна внимание с топлота, благодарност и озарителна усмивка на всеки почитател.

 

 

Чети и: „Вътре – вън” - Живопис върху билбордове

 

 

Софийските зрители могат да гледат завърналото се в България „Дуенде“ на 29-ти септември (събота) от 20,00 ч. на сцената на Театър 199 „Валентин Стойчев“. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт