Българска премиера на "Наследството"

 

Едно дългоочаквано събитие за родните фенове

 

 

Дългоочакваната премиера на четвъртата книга от тетралогията „Наследството“ на Кристофър Паолини ще бъде факт на 09.11.2012 г.
ИК „Хермес“, с любезното съдействие на Националния клуб за фентъзи и хорър „Конан“, кани всички фенове на Кристофър Паолини в Greenwich Book Center, където официално ще бъде представен международният хит „Наследството“.

 

 

Точно в 18,30 часа на 09.11.2012 г. – петък – дошлите на представянето ще бъдат пренесени в света на храбрия Драконов ездач и ще имат честта да се докоснат до книгата, превърнала се в световна сензация.

 

 

 

 

За най-големите фенове ИК „Хермес“ е подготвила много подаръци, игри и страхотни изненади. Всеки от присъстващите ще получи уникален плакат на „Наследството“.

 

 

Книгата ще бъде представена от Александър Драганов – председател на Националния клуб за фентъзи и хорър „Конан“, и от Иван Русланов – голям фен на Паолини.

 

 

Чети и: Изложба на Чавдар Гюзелев - Малко преди това

 

 

Заповядайте на родната премиера на „Наследството“ – книгата, която достигна до сърцата на милиони фенове по цял свят и превърна едно младо момче в световна знаменитост!

 

 

За най-запалените почитатели – много подаръци и страхотни изненади!

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт