Александра Потър - Да започнем отначало

 

Когато съдбата ти дава втори шанс...

 

 

В своите романи („Внимавай какво си пожелаваш”, „Без гордост и предразсъдъци”, „Ако върнеш времето назад” и „Ти, който не си за мен”) Александра Потър съчетава романтика, хумор и неочаквани обрати с малко магия и чудеса, с които прекрачва границите на обичайното. Създава усещане за бягство от действителността, в което потъваш като в прекрасна следобедна дрямка. Често тези съвременни приказки са вдъхновени от собствения й живот.

 

 

Така например, след една раздяла Потър започва да се самообвинява, както често правят жените. Иска й се да има възможност да направи нещата по различен начин, така че връзката й да тръгне по друг път. Именно тази история я вдъхновява за романа „Да започнем отначало”. „Помислих, че ще бъде страхотна история, ако дам на героинята си втори шанс за нейната връзка. Ако по някакво чудо започне да излиза отново с приятеля си. Представете си само какви неща би могла да направи!”

 

 

В романа „Да започнем отначало” всяка жена ще припознае себе си или свои приятелки. Защото...

 

 

 

 

Нима всички момичета не искат едно и също, след като са изоставени?

 

- бившият да остане завинаги сам и да се превърне в миришещ дърт ерген

 

- тя да се заточи на пуст остров и да не вижда жива душа до края на живота си

 

- но най-добре би било да не го беше срещала въобще!

 

 

Само  ако можеше да започне отначало... А какво ще стане, ако тези желания се сбъднат?

 

 

Сърцето на Тес е разбито, когато Себ я зарязва. Тя вини себе си за случилото се. Ако можеше да направи всичко по друг начин... Само ако можеше да поправи грешките си... Но не може. Трябва да го преживее и да продължи нататък. Но колкото и да се опитва, не може да го преодолее.

 

 

Чети и: Съвременна турска живопис

 

 

В навечерието на Нова година Тес е сама. Ядосана и огорчена, тя ритуално изгаря кутията, пазеща техните спомени, и си пожелава никога да не беше срещала бившето си гадже. Когато се събужда, открива, че желанието й се е сбъднало.
Тес осъзнава, че й е даден шанс. Да започне отначало! И си обещава, че този път ще направи нещата различно...
Но това ли е пътят, който ще я отведе до мъжа на мечтите й?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт