Александра Маринина - Градска тарифа

 

Илиза на 14 декември

 

 

Александра Маринина е най-четената  съвременна руска авторка в света и една от най-успешните писателки в 20-годишната история на „Хермес“. Тя е била в страната ни два пъти.

 

 

Първото й посещение в България беше през 2001 година, а второто през 2011, когато  Маринина беше специален гост на 20-годишния юбилей на ИК „Хермес“.

 

 

Анастасия Каменская поема случай на убийство на млада жена, която е съжителствала с техен колега от отдела за борба с наркотрафика. Разследващите започват работа по двете най-правдоподобни версии: жертвата е удушена от таен любовник или е убита от наркопласьори с цел сплашване на приятеля й. Но когато Анастасия и колегите й събират повече информация около случая, престъплението придобива коренно различен характер. В разследването се намесва и секретна правителствена програма, целта на която е да следи и контролира работата на милицията.

 

 

 

 

Чети и: Взгляд - изложба на Лена Костадинова

 

 

Каменская дори не подозира, че с професионалните си умения самата тя представлява интерес за ръководството на програмата. Неусетно тя е въвлечена в мащабна и опасна игра, изходът от която може да бъде фатален.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт