Джак Ричър: Eдин изстрел

 

Второ издание на романа на Лий Чайлд

 

 

Издаденият през 2005 година трилър е вдъхновил заснемането на "Джак Ричър", в главната роля Том Круз. Премиерата на филма ще бъде на 28 декември. Отзивите на критиците са изключително положителни. Режисьор на лентата е Кристофър Макуори, който след осем годишна пауза се завръща с "Операция Валкирия", а "Джак Ричър" е вторият му сценарий с Том Круз, предстоят още два проекта с участието на Круз, под режисурата на Макуори.

 

 

Шест изстрела. Петима убити. Цял един град е обзет от ужас. Но полицията открива убиеца за часове. Случаят е пределно ясен. С изключение на едно нещо. Заподозреният казва: „Хванали сте не този, когото трябва”. А после: „Доведете ми Джак Ричър”.

 

 

И разбира се, Ричър идва. Той познава задържания мъж – обучен снайперист, който няма как да не улучи, дори веднъж. Ричър е сигурен, че нещо не е наред, и скоро пределно ясният случай се замъглява.

 

 

 

 

В екип с красива млада адвокатка бившият военен полицай се приближава до невидимия враг, който дърпа конците. Ричър си дава сметка, че единственият начин да победи своя противник е да прояви същата жестокост и лукавство.

 

 

„Чист адреналин – от невероятната завръзка до експлозивния незабравим финал.” Маями Хералд

 

 

Излиза на 14 декември.

 

 

Чети и: Концерт на Concerto Antico

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт