Подаръци от Театър "Българска армия"

 

Билети на половин цена

 

 

За втора поредна година Театър "Българска армия" ще поднесе необичайни новогодишни подаръци на своите зрители – подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден - през целия месец януари!

 

 

В дните между Коледа и Нова година - 27, 28, 29 и 30 декември – касата на Театър "Българска армия" ще продава билети от всички представления от месец януари на половин цена!

 

 

Само на половин цена, може да очаровате с невероятно магично пътешествие своите малки или пораснали приятели още на 5 януари с фантастичните Бате Ненчо и Любо Нейков в илюзионния спектакъл „Магията на Ненчо". Или да ги изненадате с комедията на Камен Донев „Кръщене”, която на 8 януари ще предложи поредното неповторимо, забавно и остроумно преживяване.

 

 

На 9 януари хитовия за няколко поколения зрители – „Секс, наркотици и рокендрол" ще отпразнува 20 годишен юбилей с Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки! Сластният и предизвикателен „Декамерон" по Джовани Бокачо – звездният дебют на прелестната Радина Кърджилова на сцената на Театър "Българска армия" може да видите на 10, 18 и 29 януари. „Ножица-трепач”, 200 пъти! – хитовата комедия очаква своите зрители на 11 и 26 януари с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

 

 

На 12 и 24 януари брилянтните Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова ще развличат, забавляват и разсмиват заплели в любовния четириъгълник на семейната комедия „Сега или никога”. На 15 януари изумителният Николай Урумов представя „Лаллугер”.

 

 

На 16 и 31 януари звездите в Театър "Българска армия" Александра Сърчаджиева, Ангел Генов, Антоанета Добрева – НЕТИ, Васил Михайлов, Георги Кадурин, Георги Новаков, Елена Райнова, Иван Ласкин, Иван Налбантов, Йоана Буковска, Меглена Караламбова, Милен Миланов, Мирослав Пашов, Нели Монеджикова, Никола Гълъбов, Стефка Янорова, Стойко Пеев, Тигран Торосян, Явор Бахаров ще видите в „Железниият светилник”, под режисурата на Асен Шопов. 17 януари ще разкрие един съвременен, страстен и предизвикателен „Евгений Онегин" в изпълнението на Иван Радоев.

 

 

На 19 януари в света на смеха, на абсурда и на вица ще ви повлече „Комедия на слугите” на Теди Москов. Изтънченото и заразително забавление ще продължи и на следващия 20 януари с комедия на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен” за 150 път! На 22 януари в „Завещанието не целомъдрения женкар" – Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще ни преведат през лабиринтите на най-старата история – за любовта, тази на Дон Жуан.

 

 

Чети и: Милена Цветкова - Книгата като медия

 

 

На 23 януари почитателите на стила и театралното изящество ще се насладят на  безсмъртната „Чайка” на А. П. Чехов и Коко Азарян. На 24 януари „Последни поръчки” от Дж. Пристли, сцена „Клуб – МаксиМ” ще удовлетворят и най-изискания вкус. Какво друго може да се очаква от месец, който започва и завършва с две от най- ярките комедии на У. Шекспир – 200 пъти „Много шум за нищо” на 4 януари и „Както ви харесва” на 25 януари.

 

 

Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления – всяка вечер от месец януари при това само на ПОЛОВИН ЦЕНА!
Не се колебайте и направете своя новогодишен подарък с
Театър "Българска армия"!

 

 

Посетете касата на Театър "Българска армия" в дните между Коледа и Нова година - 27, 28, 29 и 30 декември – билети на половин цена!

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт