"Секс, наркотици, рокендрол" на 20 години

 

Две десетилетия на сцената на "Българска армия"

 

 

Хитовия за няколко поколения спектакъл "Секс, наркотици, рокендрол" навършва 20 години на сцената на Театър "Българска армия"!
Противно на обичайните спокойни, леко досадни и скучновати юбилеи, този ще бъде непредсказуем, див и вихрен обещават Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки.

 

 

Тримата заклети рокаджии се готвят сериозно да ни разтърсят за рождения си ден на 9 януари. От няколко месеца те се връщат назад по следите на "Секс, наркотици, рокендрол", за да открият и съберат необичайни истории – своите собствени с тези на зрителите. Историята на двамата мъже (баща и син), които един след друг се вдъхновиха от "Секс, наркотици, рокендрол" и предложиха венчило на бъдещите си съпруги; историята на дамата, която избяга с господина от съседната седалка в салона; за тото милионера, чийто фиш се теглеше по време на спектакъл; за жената, която си направи татуировка; за непълнолетния пънкар, който в пристъп на възторг изрисува комбито на комшията, така че после се наложи баща му да го откупи и да го ….

 

 

Десетки истински истории вдъхновени от "Секс, наркотици, рокендрол "Секс, наркотици, рокендрол" – някой сърдечни, други комични, трети не толкова комични. Истории провокирани и възбудени от флуидите на "Секс, наркотици, рокендрол "Секс, наркотици, рокендрол". От трите луди, неуморни и отказващи да „помъдреят” момчета, необратимо отдадени на свободата и влюбени в живота.
Ако имате такава история – Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще я очакват до 8 януари. Можете да я изпратите на електронния адрес на
Театър "Българска армия" (tba@art.bg) или да я предадете в плик на касата на театъра на ул. „Раковски” 98.

 

 

Чети и: Програма за януари на ДТ "Гео Милев"

 

 

Ако все още нямате какво да разкажете, то непременно се присъединете към купона на 9 януари, може би точно в този ден, някъде в салона или във фоайетата, вдъхновена от "Секс, наркотици, рокендрол" Ви очаква вашата собствена история.

 

 

Бъдете смели и не се колебайте – билетите ще свършат бързо. Не оставяйте някой друг да купи билета за вашето лично, комично или не чак толкова комично приключение.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт