Дейвид Балдачи - Невинните

 

Уил Роби е новият герой на Балдачи - достоен наследник на Оливър Стоун

 

 

На 18 януари (петък) ще излезе най-новата книга на Дейвид Балдачи "Невинните". Авторът на "Абсолютна власт", "Първото семейство", "Избави ни от злото", "Дяволският квадрат" и "Ден нула" представя на почитателите си нов харизматичен герой.

 

 


Когато законите не могат да свършат работа, идва ред на Уил Роби. Защото Америка има врагове, с които полицията, ФБР и дори армията не могат да се справят. Тогава викат Роби, наемен убиец на правителството на САЩ, който никога не задава въпроси и винаги уцелва мишената. Но след 12 години успешни мисии той допуска непростима грешка в кариерата си.

 

 

Роби е изпратен да ликвидира млада жена във Вашингтон заради връзка с терористична организация. Но нещо в тази поръчка озадачава наемния убиец, който прави немислимото: в последния момент, надвесен над спящата жена, отказва да я застреля. Сега самият Роби е мишена. На собствените си хора.

 

 

 

 

При бягството си той случайно среща четиринайсетгодишната Джули, чиито родители са убити от неизвестен мъж. Роби спасява момичето от сигурна смърт и разбира, че не може да я изостави. Но той все още не знае, че семейството на Джули е свързано по някакъв начин със заговор, който би взривил върховете на властта.

 

 

Чети и: Изложба скулптура на Огнян Читаков

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт