Представление за деца: Снежната улица

 

Приказка за снежното приятелство в Сити Център София

 

 

Приятелството... толкова много се е изписало и изговорило за него, че каквото и да кажем днес ще e клиширано, че дори и недостатъчно. Децата, обаче, често не разбират колко ценно е да имаш истински другар.

 

 

Именно за приятелството и това, колко е важно да си толерантен и да проявяваш разбиране, разказва детското представление на „Илкова театър“ – „Снежната улица“. Постановката ще бъда представена в събота пред работилничка „Сръчковци“, на 3 ет. в Сити център София, от 11 часа. Достъпът е свободен за малки и големи.

 

 

В „Снежната улица“ участват актьорите Маргарита Петрова и Радомир Балабанов. Постановката е по сценарий и режисура на Аксиния Боснева, сценографията и музикалната среда са дело на доц. д-р Катерина Илкова, която е преподавател в НАТФИЗ.

 

 

Историята ни разкрива необикновените приключения на двамата снежни човеци, които много искат да споделят радостта си от свое необикновено откритие. Оказва се, обаче, че и двамата са открили една и съща улица. И вместо да се радват на взаимната си среща, започват да се карат.

 

 

Но приятелите са нещо ценно и не бива да се губят! Как двамата снежковци успяват да се оценят взаимно – вижте в събота – 9 февруари 2013 г. от 11 часа в CCS.

 

 

Чети и: Емилия Каменова - Страсти и неволи

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Арт