Линдзи Келк - Аз обичам...

 

Историята отвежда Анджела Кларк в Лас Вегас

 

 

След самостоятелния си роман "Нещо неприлично скъпо", Линдзи Келк отново се завръща към любимата на читателите серия "Аз обичам...". След "Аз обичам Ню Йорк", "Аз обичам Холивуд" и "Аз обичам Париж" този път историята отвежда Анджела Кларк в Лас Вегас. Но дали в Града на забавленията и хазарта ще уцели джакпота?

 

 

"Моя милост - двайсет и няколко годишна, за първи път във Вегас, вече с главоболие и тотално ужасена от силиконовите импланти, които ме съзерцават от другия край на басейна. Джени - моята най-добра приятелка и бляскава красавица, чиито юзди трябва да бъдат държани много здраво, ако искам да се прибера в Ню Йорк жива и здрава. И накрая Сейди - супермодел и иначе наричана Белята с главно "Б". Не мога да си кривя душата - на нокти съм."

 

 

 

 

Постепенно Анджела е понесена във вихъра на коктейлите, дръзките тоалети, купоните до зори. В света на хазарта и блясъка тя се оказва забъркана в повече неприятности, отколкото си е представяла, че е възможно да съществуват. А черешката на тортата се оказва неочаквана среща в сватбения параклис:

 

 

В "Аз обичам Лас Вегас" ще откриете Анджела с типичния й хумор, искреност и сърдечност, познати ни от предишните части на поредицата.

 

 

Чети и: Йорданка Радева - Емоции

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Арт