Винс Флин - Комбинаторът

 

Винс Флин се завръща по-добър от всякога

 

 

Аз съм човекът, когото викат, когато ножът опре до кокала. Аз съм този, когото изпращат, за да постигне реални резултати, защото знаят, че не играя по правилата.

 

 

Джо Рикман, ръководител на тайните операции на ЦРУ, е отвлечен. Той притежава ценна информация и огромно влияние. Ако не бъде намерен веднага, ще се наложи прекратяването на редица операции, а стотици агенти могат да загубят живота си.

 

 

Мисията на Мич Рап е да го открие.

 

 

ФБР също търси изчезналия агент.

 

 

Но има хора във властта, които се страхуват, че Рикман може да проговори пред Конгреса. Скоро Рап разбира, че те искат да осуетят неговата задача и отвлеченият да изчезне завинаги. Единственият му шанс е да измами враговете си в собствената им игра. Защото Мич Рап има свои правила...

 

 

 

 

Никой друг писател не познава света на разузнаването по-добре от Винс Флин. Доказателство за това е фактът, че високопоставени лица от ЦРУ настояват служителите им да са запознати с неговите романи.

 

 

Чети и: Чавдар Гюзелев - Театрални проекти

 

 

„Комбинаторът” ни отвежда под повърхността на известните факти и разкрива тъмната страна на властта, където информацията е стока, а измяната – процъфтяващ бизнес.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт