Сюзан Айзъкс - Изборът на Глория

 

"Страхотна история за невидимите връзки във всяко семейство... Много смешна, много съвременна, поднесена с хапливо остроумие и точно око за детайлите..." Уошингтън Поуст

 

 

Глория Голдбърг е зашеметяващо елегантна, безмилостно остроумна и безобразно властна. Сама е създала козметичната си империя „Глори”, сама е спечелила милиони, но смята, че е време да се оттегли и да остави на някого бизнеса.

 

 

Тя има трима внуци, които вижда рядко. Но сега решава да ги покани в огромното си имение в Санта Фе, за да получи отговор на въпроса: „Кой от вас е достоен да наследи „Глори”?”. И не допуска, че ще се сблъска с отказ и липса на интерес към процъфтяващата ѝ компания.

 

 

Дейзи Голдбърг е намерила своето място във филмовата индустрия. Брат й Мат се занимава с рекламата на известен бейзболен отбор. А братовчедка им Ракел е изявена юристка. Всеки от тримата харесва работата си, но дали харесва и живота си? И дали обидите, нанесени някога от Глория на родителите им, не ги тласкат към безсмислено упорство?

 

 

Уикендът е пълен с изненади – не само за Дейзи, Ракел и Мат, но и за Глория.

 

 

Ситуацията определено напомня „Крал Лир” и това е очевидно за старата дама, но там, заключава с мрачна ирония тя, поне две от дъщерите искат кралството. Ще се сложи ли край на семейната война? Ще настъпи ли мигът на помирението?

 

 

Чети и: Конър Гренън - Малките принцове

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт