Елизабет Чандлър - Силата на любовта

 

"Ентусиаст" публикува втория роман от хитовата поредица за тийнейджъри на Елизабет Чандлър

 

 

След успеха на първия роман от авторката издателство „Ентусиаст“ добавя към поредицата Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри, второто заглавие – „Силата на любовта“. „Целуната от ангел“ се радва на успех сред тийнейджърите у нас, които очакват да разберат продължението на историята. Втората част е смесица от мистерия, трилър, съспенс и романс с паранормални елементи – ангелите. Романът разглежда всички теми, които вълнуват подрастващите: любовта, приятелството, предателството, семейството и взаимоотношенията с родителите, доверието, закрилата, мечтите, смъртта и животът след нея.

 

 

Елизабет Чандлър продължава историята точно от където свършва първата част. В „Силата на любовта“ действието се развива много интензивно и сюжетът се заплита още повече. Взаимоотношенията между Айви и Грегъри остават недостатъчно ясни и изчистени. От друга страна, те стават по-близки, покрай това, че и двамата загубват близък човек... или поне така си мисли Айви. Единствено Грегъри  не я кара да си спомня и да говори за Тристан, ако не желае и винаги е до нея, когато тя сънува кошмарите си.

 

 

Тристан установява, че произшествието, при което е загинал, не е било нещастен случай! Някой е срязал спирачките на колата му. Кошмарите на приятелката му Айви продължават, докато един ден тя не си спомня какво е видяла през онази ужасна нощ. Грегъри е неотлъчно до нея, също както и Тристан. Ангелът пазител забелязва новия ѝ приятел да сипва нещо в чашата ѝ с чай. Айви го изпива и двамата с Грегъри, следвани от невидимия Тристан, се отправят към гарата. Там Айви най-сетне го вижда от другата страна на релсите. Когато влакът идва, Тристан я вика и Айви...

 

 

 

 

Историята за любовта отвъд живота между Тристан и Айви развълнува милиони тийнейджъри по цял свят, като им предложи тема, станала много популярна в последно време като антипод на вампирските и страховитите готически истории – ангелите хранители. Неочакваната развръзка ще ни държи в напрежение до излизането на  третото заглавие от поредицата.

 

 

Чети и: Започнаха репетициите на "Службогонци"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт