"Колко е важно да бъдеш сериозен" номер 150

 

Юбилейно представление в театър "Българска армия"

 

 

Тази вечер най-успешната театрална адаптация върху виртуозната комедия на Оскар Уайлд, "Колко е важно да бъдеш сериозен" ще отбележи своето 150-о представление на сцената на театър "Българска армия".

 

 

Поставена от носителя на Икар за цялостно творчество – проф. Красимир Спасов, постановката е неизчерпаем източник на забавление и смях за публиката си повече от 12 години.

 

 

Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двойки: Джон Уърдинг (Иван Ласкин) – Гуендълин Феърфакс (Анастасия Ингилизова) и Алджърн Мънкрийф (Тигран Торосян) – Сесили Кардю (Антоанета Добрева – Нети и Гергана Данданова).

 

 

Чувствата са взаимни, но пред щастливото им бъдеще се изправя непреодолимото препятствие – Ърнест (Сериозният)! Несериозно избраният и от двамата господа псевдоним Ърнест, става сериозна причина за ред любовни беди и съкрушителни недоразуменията…

 

 

 

 

Най-невероятни лъжи се оплитат една от друга, за да разкрият истина по-невероятна и от тях – благородната английска фамилия ще се сдобие с "несериозен" зет, намерен като бебе в пътна чанта на гара Виктория!

 

 

Чети и: "Незаличимо" - непоказвано от БТА

 

 

Елегантният каприз на случайността, недоразумения и абсурдни препятствия си играят, като на шега с влюбените. Огнедишащата леля (Пламена Гетова), разсеяната гувернантка (Мимоза Базова), свещеникът (Веселин Ранков), икономът (Георги Къркеланов) и адвокатът (Александър Дойнов) допълват менажерията от остроумни и духовити участници, които забавляват, увличат, разсмиват и опияняват публиката на "Колко е важно да бъдеш сериозен", вече 149 представления.

 

 

Не пропускайте тази вечер да се в салона на театър "Българска армия"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт