VIVACOM Аrt Hall представя "Простор"

 

Най-новото от българския моден дизайн в изложението за облекла и аксесоари

 

На 26 и 27 май в пространството за съвременна култура и изкуство VIVACOM Art Hall в София ще се проведе второто издание на уникалното за България изложение Простор, което селектира и представя творенията на най-добрите млади артисти, работещи в областта на модния дизайн и аксесоарите у нас. На изложението ще бъдат представени последните им концептуални колекции с тенденции и ще могат и директно да се купуват дрехи от щандовете на марките-изложители.

 


Простор Пролет 2012 е посветен на хората, търсещи хармонията между природата и градската среда, в която живеят. От тази тема ще бъде вдъхновена и специалната декорация на залата, за която ще бъдат използвани само подлежащи на рециклиране и естествени материали. Тя ще пресъздава градската среда чрез акценти от улицата, които срещаме и подминаваме всекидневно, но които поставени в различен контекст, няма да останат незабелязани.


 

Тази година Простор си е поставил благородната мисия да даде поле за изява и на най-малките творци на мода в България. За тази цел на изложението ще има отделни представителни щандове на ученици от професионалните училища по облекло и студенти от Национална художествена академия, Нов български университет и Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”.
 

 

Простор Пролет 2012 ще се състои на 26 и 27 май, събота и неделя, от 12 до 20 часа в зала Vivacom Art Hall в Телефонната палата на ул. „Гурко“ 4.

 

Още Арт