Джеймс Патерсън - Кръстосан огън

 

Кралят на бестселърите

 

 

Вашингтон е разтърсен от новината за особено дръзки престъпления. Неизвестен стрелец извършва две перфектно планирани публични убийства на корумпиран член на Конгреса и подкупен лобист. Медиите следят случая с огромен интерес, а общественото мнение се разделя на две: дали убиецът е злодей, или е герой.

 

 

Полицията трябва да предотврати евентуални следващи покушения и към разследването е привлечен детектив Крос. Скоро към екипа се присъединява и Макс Сийгъл, специален агент от ФБР. Алекс дори не подозира, че работи рамо до рамо с най-големия си враг – Кайл Крейг. Претърпял редица пластични операции, Крейг използва самоличността на специален агент Сийгъл, за да се добере до детектива.

 

 

Последвалите събития ще изложат Алекс Крос на кръстосан огън: той ще трябва не само да залови стрелеца, но и да спаси собствения си живот.

 

 

За автора:


Джеймс Патерсън е най-популярният автор в Съединените щати и най-продаваният в световен мащаб. През последните  години той е имал повече бестселъри №1 отколкото Джон Гришъм, Том Кланси, Джоан Роулинг и Дан Браун взети заедно.

 

 

През 2012 година Патерсън отново оглави класацията на авторитетното списание  „Форбс“ за най-високоплатен автор в света. Приходите му са 94 милиона долара, като 34 от тях е спечелил само в периода на 2010-2012.

 

 

Чети и: Марио Варгас Льоса - Мечтата на келта

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт