Иво Топалов - Полетът на орела

 

Едно пътуване в търсене на истината

 

 

Когато останеш без мечти – спомни си, че някога си бил дете. Когато хората те наранят – спомни си, че те са били деца!

 

 

Имало едно време едно момче, което се опитвало да живее достойно. Едно момче, което търсело щастието и истината. Това е история, в която няма герои. Няма и истински злодеи. Защото в живота всички са просто хора и действат, като си мислят, че подобряват света. Или поне личния си свят.

 

 

Момчето решило обаче да не се задоволява с чуждите истини и тръгнало да търси собствените си отговори. По пътя си срещнало най-различни хора и получило безценни уроци. От Успелия Търговец момчето научило винаги да казва истината, каквото и да му струва това. От Смелия Предприемач усвоило умението никога да не се отказва от мечтите си. Големия Гуляйджия му показал как да се радва на живота, а Пътуващия Просветител го научил на спокойствие на ума. Упорития Спортист му разкрил тайната на здравословния начин на живот, а Умелия Играч – ключа към разбирането на хората. Най-ценните уроци обаче момчето получило от Особения Свещеник, Тайнствения Шаман и Пътуващия Мъдрец. От тях узнало какви са принципите на живота и натрупало познание и лична сила.

 

 

И така, момчето научило много за себе си и за света, за да открие накрая, че всичкото знание на земята не може да ни спаси от грешките и че най-големият учител е самият живот.

 

 

"Полетът на орела" е първата книга на младия и талантлив автор Иво Топалов. Официалното представяне на романа ще се състои на 22 май 2013 година в "Централен дом на архитекта", ул. „Кракра“ №11, от 19,00 часа.

 

 

Водеща на събитието ще бъде актрисата Нели Топалова, а атрактивни презентатори ще ни потопят в атмосферата на книгата.
По време на премиерата ще бъдат изложени и оригиналните илюстрации от "Полетът на орела", дело на художника Борислав Гергинов.

 

 

Гостите ще могат да видят за първи път и трейлърите на книгата, а вечерта ще завърши с изискан коктейл.

 

 

Чети и: Край на шегите - изложба полска сатирична рисунка

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт