Алис в страната на сънищата

 

Приказка за малки и големи деца

 

 

"Алис в страната на сънищата" е мюзикъл, който въвежда в сюреален шахматен свят, оформен майсторски от композитора Любомир Денев и режисьора Георги Жан Петров. Главната героиня е познатото от Луис Карол момиче, което живее в свят, който не е съвсем по вкуса ѝ, във време, чиито часовници не тиктакат по нейните правила и на място, което леко ѝ е писнало. Ето защо, Алис избира да сънува.

 

 

В паралелния свят героинята се изправя пред предизвикателството да срещне всевъзможни чудаци, странни животни и една налудничава кралица. Залогът обаче е висок -  корона. Спектакълът поднася тази история по едновременно интелигентен и забавен начин, с много джаз, суинг, джайв и рок. Именно затова той е подходящ както за деца, които да се запознаят с музикалните стилове по естествен за тях начин, така и за възрастни.

 

 

 

 

След две суперуспешни представления в "Сълза и смях" в София и Лятно кино "Орфей" - Пловдив, Алис се завръща в столицата на 29 юни от 19 часа, когато Младежкия театър ще се превърне в нейната територия за необикновен сън. Мюзикълът се реализира от студентите от Нов български университет и актьори от Музикалния театър, сред които са Сандра Петрова в ролята на Алис, Денко Проданов в ролята на Рицаря, Тодор Велков и Петя Арнаудова в ролята на Царя и Царицата.

 

 

Чети и: Премиера: "Възторг и крах на любовта"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт