Брандън Мъл - Tайното убежище

 

Книга първа от поредицата "Чудоземия"

 

 

От векове наред най-причудливи фантастични същества се укриват в тайно убежище, далеч от съвременния свят. Това убежище се нарича Чудоземия, а негов пазител е дядото на Кендра и Сет, което двете деца дори не подозират.

 

 

Вътре зад високата ограда древни закони налагат относителен ред и охраняват лакоми джуджета, пакостливи сатири, вещици интригантки, отмъстителни духчета и завистливи феи. Но веднъж щом се наруши редът, неукротими сили завземат убежището, а Кендра и брат ѝ се изправят лице в лице с най-голямата опасност в живота си. За да спасят семейството си, Чудоземия, а може би и света, те трябва да съберат кураж да сторят това, от което най-много ги е страх...

 

 

Чети и: 9-годишна пее умопомрачително

 

 


Очаквайте на 11 ноември "Тайното убежище" – книга първа от нашумялата тийнейджърска поредица "Чудоземия" на Брандън Мъл. Американецът е автор на двете най-продавани серии романи за млади читатели, според класациите на "Ню Йорк Таймс", "Ю Ес Ей Тудей" и "Уолстрийт Джърнъл": "Чудоземия" (Fablehaven) и "Отвъдници" (Beyonders). Живее в щата Юта заедно с жена си и четирите си деца. Носител е на престижните награди „Уитни” и „Най-добра литература за млади хора”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт