Представяне на две нови заглавия от книжния пазар

 

Произведенията на Мария Янакиева, Ива Касабова и Филип Данчев, гостуват в "Студио 5"

 

 

Лирично – прозаичен празник ще събере почитателите на съвременната литература в ранния съботен следобед на 23 ноември в „Студио 5” на НДК. Началният час на събитието е 15. Негов организатор е Международна асоциация за българско изкуство по света.
Поетичната книга на талантливата Мария Янакиева със заглавие „Срички по вятъра” и романистичното съавторство на интригуващия дует - Ива Касабова и Филип Данчев в „Да бъде приключение” ще бъдат представени премиерно пред публика.

 

 

Водещ на вечерта ще е поетесата Даниела Капинчева, а гост– изпълнител ще е композиторът Иво Николчев, чиито композиции ще допълнят по неповторим и запомнящ се начин романтично– приключенската атмосфера.

 

 

Това е втората по ред поетична книга за Мария след излязлата през 2012 година „Диви цветя”. Мария е позната на почитателите на мерената реч още като инициатор и организатор на четиритомната за сега поредица от поетични сборници с благотворителна
цел – „Приятели в поезията”.

 

 

Чети и: Breaktrough разчупва границите на съвременното изкуство

 

 

За Ива и Филип това е дебютна книга, плод на съвместната работа на тандема благодарение на модерната и вече широко разпространена скайп комуникация, заради факта, че Филип живее и работи в София, а Ива – в Пловдив. Публиката познава писателския почерк на всеки от двамата автори от множеството им разкази, публикувани в личните им блогове. ”Да бъде приключение” е само началото на едно дълго и ползотворно многотомно приключение, което планират писателите.

 

 

А вие, ако все още гоните срички по вятъра и жадувате за приключения,споделете с нас вълнуващата двойна премиера!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт