Вечерен акт в Антракт

 

Изложба рисунки

 

 

Три момичета, които превръщат рисунките на голи тела в картини. Бързата скица е най-прекият път, предаващ впечатлението от модела. Едно кратко изследване на характера, проявен в контура на силуета, напрежението в мускулите, и структурата на плътта. Емоцията нарисувана като неосъществено действие. Крайният резултат се явява като стоп- кадър, съдържащ в себе си концентрацията на един микрокосмос.

 

 

Елена Емилова Стумбова (р.1989 в гр. София)

 

 

Елена е действащ сценограф на театрални постановки, концерти и музикални клипове, също така взема участие в различни фестивали и филмови продукции. Печели приз за най – добър сценограф на випуск 2012 в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“
През 2008 завършва живопис в Националната художествена гимназия за изящни изкуства "Илия Петров", гр. София. Учила сценография в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов", София.

 

 

 

 

Нора Кирилова Ампова (р.1989 в гр.София)

 

 

Нора активно се изявява на художествената сцена, участва в различни  проекти, съвместни и самостоятелни изложби, както в България – така и в чужбина. През 2008 завършва живопис в  Националната художествена гимназия за изящни изкуства “Илия Петров“, София. А през 2013 предстои  да завърши пет годишното си обучение и да се дипломира като магистър по живопис в Националната Художествена Академия, София.

 

 

 

 

Силвана Илиева (р.1989 в гр. София)

 

 

Силвана се изявява като сценограф на театрални постановки и клипове, участва в сценографското квадрианале в Прага 2011.
През 2008 завършва живопис в Националната  художествена гимназия за изящни изкуства "Илия Петров", гр. София. През 2014 завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ - специалност сценография в София.

 

 

 

 

Чети и: Изложба скулпутра и живопис на Атанас Москов

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт