Нов театър НДК отваря врати

 

Представления ще всеки ден, а скоро и през нощта

 

 

Днес е официалното откриване на най-новото театрално пространство в София - Нов театър НДК.

 

 

Новата сцена е алтернатива на всички съществуващи форми на изкуство и ще предлага провокиращи спектакли от различни жанрове. Екипът на Нов театър НДК ще открива за вас най-интересните камерни спектакли от държавните и общински театри, както и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Музиката, киното, изобразително изкуство и новата българска литература също ще присъстват в афиша.

 

 

 

 

Представленията са всеки ден (без почивен ден) от 19:00 часа, а програмата е разделена на три модула – основна програма, дневен театър и съвсем скоро – нощен театър, който ще започва в 22 часа и ще се доближи максимално до младите зрители и темите, които ги вълнуват.

 

 

В антракта зрителите ще могат да изпият по чаша вино, а във фоайето ще има библиотека с драматургия. А всяка събота и неделя за децата ще има куклени спектакли.

 

 

НОВ ТЕАТЪР НДК  разполага със салон от 160 места, а само през март в програмата има 40 представления! Сезонът ще бъде открит с премиерата на ,,Амадеус'' от Питър Шафър - спектакъл на Бойко Илиев.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт