Юбилейно представление на "Измамници"

 

Спектакълът ще се играе за 100-тен път на сцената на театър "Възраждане"

 

"Измамници"- една от най-обичаните, колоритни и експресивни комедии от програмата на Общинския театър "Възраждане" ще отпразнува с истинско сценично пиршество за публиката 100-то си представление. Юбилейната среща със зрителите ще се отбележи на 22 ноември, неделя от 19 часа в сградата на пл."Славейков" 4.

 

 

Богата на игрив и елегантен хумор постановката с режисьор Деян Русев отдавна е извоювала мястото си сред най-добрите комедии на софийска сцена. Основна заслуга за това има и отличния актьорски състав начело с Христо Гърбов, Филипа Балдева и Роберт Янакиев, чиято убедителна, пластична и фина игра поддържа вече няколко сезона нестихващ интерес сред публиката. По този начин „Измамници” се нарежда сред най-отчетливите и категорични заглавия от репертоара на театър „Възраждане”.

 

 

 

 

Двама неудачници решават да направят удара на живота си. Жертва на финансовата им измама е богаташ с афинитет към покера. Неочаквано става ясно, че измамените всъщност са измамниците. Резултатът е 90 минути смях до сълзи с неоспоримия текст на хърватина Звонимир Байсик.

 

 

Чети и: Изложба нови медии в Полския институт

 

 

Така накратко може да се представи драматургичното ядро на „Измамници”, но всеки, който иска сам да се убеди в красноречивата и ярка постановка, може да я гледа на 22 ноември, неделя, от 19 часа и така да сподели с екипа ѝ празника на 100-то юбилейно представление. Пиршеството за духа е гарантирано, а емоциите ще бъдат незабравими!.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Арт