Нов прочит на "Хензел и Гретел"

 

Гледайте в Ателие 313 на 21 ноември

 

 

Театър Ателие 313 кани почитателите на кукленото изкуство да се насладят на един нов и актуален прочит на приказката "Хензел и Гретел“. Спектакълът ще бъде представен на 21 ноември 2015 година – събота, от 11.00 и 18.00 часа в Театър Ателие 313. Гостува трупата на Драматично-куклен театър “Константин Величков“, Пазарджик. Постановката е подходяща за възрастни и за деца над 4 години.

 

 

Екипът включва известни на българските почитатели на изкуството имена. Автор на адаптацията и режисьор е Владислава Джамбазова, сценографи са Ива Гикова и Ивайло Николов, а оригиналната музика е дело на маестро Владимир Джамбазов.

 

 

Чети и: Юбилейно представление на "Измамници"

 

 

"Спектакълът е базиран върху едноименната приказка на Братя Грим и предлага различен поглед за цената на компромиса. В свят, доминиран от материалното, основните човешките ценности като любов, доброта и почтеност са подложени на сериозно изпитание. В ежедневието ни, отвсякъде ни дебнат примамливи захарни къщички, мними търговци и откровени шарлатани ни обещават живот, пълен с удоволствия. Вълшебната думичка е "пари" - коментира Владислава Джамбазова, автор и режисьор на постановката.
 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Арт