"Опакометаморфози" в помощ на Лори

 

20-годишно момиче се нуждае от сложна операция в чужбина, за която е необходима сумата от близо 22 хиляди евро

 

 

На 2-ри декември 2015 г. представлението "Опакометаморфози" на режисьора Маргарита Младенова по текстове на Валери Петров ще се играе благотворително в помощ на 20-годишната Лорина Мелева на сцената на Независим театър (София, ул. "Върбица" 12).

 

 

Лори страда от билатерална (двустранна) церебрална пареза на дясната ръка и левия крак. Претърпяла е многобройни тежки операции, като й предстои нова такава в чужбина. За да бъде направена обаче, семейството на Лори трябва да събере сумата от 21 444 евро, която е непосилна за тях.

 

 

За да помогнат състоянието на Лори да се подобри, творческият екип зад "Опакометаморфози", Театрална работилница „Сфумато“ и Независим театър протягат ръка към близките на момичето и застават зад каузата "Дари за Лори".

 

 

Заповядайте в Независим театър на 2-ри декември от 20.00 ч. и съпреживейте едно различно и лично поставяне на "Опакометаморфози"!

 

 

Билети за представлението могат да бъдат закупени на цена от 8.00 лева от касата на Независим театър от понеделник до петък – 11.30 ч. -15.30 ч. и 16.30 ч. - 20.30 ч., както и събота и неделя – 10.00 ч. - 14.00 ч. и 15.00 ч. - 21.00 ч., онлайн от сайта на Eventim, билетен център НДК, касата на „Арена Армеец“, всички бензиностанции OMV, всички магазини на Office 1 Superstore, както и от всички каси от мрежата на Eventim.

 

 

Чети и: Заключителна изложба на "Aнималия"

 

 

Всеки желаещ ще има възможност да дари допълнително средства за Лори в специални кутии, които ще бъдат поставени в театралната зала в размките на събитието.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Арт