"Mаша и Мечока“ на гости на българските деца

 

Няколко български града посрещат любимите детски герои

 

 

Специално за най-малките почитатели, музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла „ Кутията на щастието“. Представлението е оригинална руска адаптация на един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал "Маша и Мечока", говорещ на  същия език с деца и възрастни. Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечокът. Образът на Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав, което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

 

 

Мечокът – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в  уютната  къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчели, събира горски плодове и гъби, знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

 

 

Спектакълът "Кутията на щастието" е с продължителност час и половина, в който умелото са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

 

 

Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят.

 

 

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София 13 ноември - зала 1 на НДК , Пловдив –  19 ноември - Дом на културата “Борис Христов“ , Варна, 16 ноември - Фестивален и конгресен център , Бургас- 17 ноември, Държавна опера  , Ст. Загора- 18 ноември- Държавна опера ,В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта“ Васил Левски“ и Русе – 15 ноември „Доходно здание“.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Арт