VIVACOM Art Hall представя и театър

 

"Емоционални" гледайте в понеделник 16 април

 

 

Това е авторски мултижанров театрален проект на Сдружение „По действителен случай“. С  представлението пространството на VIVACOM Art Hall отваря вратите си за несценичния театър като още една форма на съвременното изкуство и култура в България.

 

 

„Емоционални“ ще се играе в залата на Телефонната палата два пъти – на 16-ти април и на връх 24-ти май 2012 г. Наред с предстоящите изложби и събития във VIVACOM Art Hall, през есента там ще бъдат представени и още нови и интересни заглавия от алтернативната театрална сцена в България - част от дългосрочната стратегия на телекома да представя стойностно съдържание, което обогатява културния живот в страната.

 


„Емоционални“ е петият независим театрален проект на Сдружение за съвременно алтернативно изкуство и култура „По действителен случай“, които вече имат няколко награди ИКАР и участват традиционно на най-престижните театрални фестивали в страната.

 

Авторският екип описва представлението като експедиция по пътя към центъра на чувствата и на двата пола, пътуване към потиснатите светове в човека, към дълбоко залостените негови мисли, идеи, желания. „Емоционални“ е още признание на висок глас, споделен импулс, точка на пресичане между неговата и нейната лична история.

 

Спектакълът е собствен прочит на важните житейски ситуации, едно представление за кристално чистите човешки пориви и за неподозираните сили, които всеки един от нас притежава.
 

 

Още Арт