Камбанка и тайната на крилете

 

Едно зрелищно пътешествие през сезоните

 

 

Малко след края на горещото лято, Дисни ще потопи зрителите в историята "Камбанка и тайната на крилете", посветена на магията на сезоните. С оригиналната пълнометражна анимация на голям екран се завръща една от най-обичаните и знакови героини на Дисни – феята Камбанка, заедно с нейните приятелки Вивета, Иридеса, Розета, Сребърна мъгла и Видия.

 

 

За летните феи Зимната гора винаги е била тайнствено и забранено място. Случайният досег на Камбанка с него, обаче, отключва фантазията на малката фея и тя смело се впуска в приключение, което ще промени живота й. Освен един напълно нов свят, Камбанка с изненада открива нещо много по-скъпо – своята посестрима, зимната фея Снежинка.

 

 

 

 

Чети: Баба Мая на 3D

 

 

Двете се впускат в приключение, твърде голямо за един свят. На границата между две вселени те разкриват дълбоко скрити тайни и са на прага да разрушат равновесието между сезоните. Ако Камбанка и Снежинка не намерят начин да върнат хармонията в природата, Долината на феите ще замръзне и ще сложи край на приказния живот на своите обитатели.

 

 

"Камбанка и тайната на крилете" е първото заглавие от поредицата „Феи“ на Дисни, което излиза на 3D.

 

 

Режисьор е Пеги Холмс, която има успешна кариера като хореограф преди да започне да работи по хитови анимации като „Малката русалка 2: Завръщане в морето“. В екипа на филма е и световно известният стилист Кен Рейвс, смятан за „най-хитовия фризьор в Холивуд“. Негово дело е прическата на зимната фея Снежинка.

 

 

Вълшебното приключение за цялото семейство идва в кината у нас на 14 септември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV