Костюмари и ЦРУ агенти премиерно по Нова ТВ

 

Две премиерни заглавия стартират в ефира от следващата седмица

 

 

Костюмари и ЦРУ агенти ще бъдат главните действащи лица по Нова ТВ от следващата седмица. Именно в ефира на медията зрителите премиерно ще видят първия сезон на напълно новото заглавие „Костюмари” и втория сезон на познатия вече „Тайнствени афери”.

 

 

Първи седмицата на премиерите откриват „новаците” от „Костюмари”, където опитен адвокат и гениален, но отпаднал от университета студент се превръщат в неподозирано добър тандем. Майкъл "Майк" Рос е изключително умен, но поради някои погрешни свои решения се налага да напусне университета. Феноменалната му визуална памет му е помогнала да вземе изпита за адвокат, без въобще да е посещавал специализирано учебно заведение. Въпреки неуспеха в университета обаче, Майк се оказва изключително подходящ за адвокатската кариера – притежава ума на студент от Харвард и хитростта на уличен мошеник.

 

 

 

 

Междувременно, един от най-добрите адвокати в Манхатън, Харви Спектър, поема риск и наема Майк за свой съдружник. Поради политиката на фирмата да назначава единствено завършили Харвард студенти, Харви и Майк са принудени да се преструват, че Майк е посещавал елитния университет.

 

 

Чети: "Беззаконие" на екран от 7 септември

 

 

За разлика от ветерана Спектър, Рос съчувства много повече на клиентите си. За да възтържествува правдата и за да запазят работата си, двамата трябва да продължат да лъжат, че той е просто още един от останалите "Костюмари". В главните роли зрителите ще видят Гейбриъл Мач /Харви Спектър/ и Патрик Адамс /Майк Рос/, които слагат костюмите от 22-и август, всеки делничен ден от 21.00 ч.

 

 

 

 

Веднага на следващия ден, 23-и август, облечена в ЦРУ униформа се завръща и Пайпър Перабо с премиерния втори сезон на „Тайнствени афери”.

 

 

Тук младата и секси Ани Уолкър отново си партнира с Оги Андерсън /Кристофър Горам/, с когото продължават да разкриват заплетени случаи. Макар бързо да се издига в йерархията, Ани все още не е намерила идеалния баланс между  личния си живот и бурните приключения като агент. След като се завръща от мисия в Шри Ланка с Бен, тя е натоварена със задачата да се свърже с Надя Леванди – професионална тенисистка от Естония и дългогодишна сътрудничка на агенцията. Когато обаче Надя казва на ЦРУ да я остави на мира, Ани започва да се тревожи и решава да не я послуша...

 

 

Зрителите ще могат да гледат номинираната за „Златен глобус” Перабо от 23-и август, всеки делничен ден от 22.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV