Зазпочват снимките на "Под прикритие" 3

 

Очаквайте невероятен обрат в отношенията между героите

 

 

След близо три месеца интензивна подготовка и работа по сценария, на 27 август край Бургас започват снимките на третия сезон на култовия сериал на БНТ „Под прикритие”. Подготовката за снимки се оказа най-трудната в логистично отношение, защото предстои екшън от световен мащаб и на световно ниво. Каскадите са много по-сложни и опасни, а действието ще се вихри по планините, на морския бряг, като ще слезе дори и на морското дъно с уникални подводни снимки.

 

 

Невероятни са обратите във взаимоотношенията между героите, често пъти сблъсъкът между тях е фатален. Сценарият има една динамика, която е истинско предизвикателство както за актьорите, така и за екипа, който ще реализира продукцията”, отбеляза програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова в интервю за предаването „Денят започва с култура” тази сутрин.

 

 

Чети: Брус Уилис е преследван от по-младото си Аз

 

 

„Под прикритие” зададе стандарт на българския телевизионен пазар за високо продукционно ниво и добър мениджмънт, които показаха как от локален един продукт може да се превърне в световен. „Новината за зрителите си остава тази, че ги очаква един взривоопасен и изключителен трети сезон”, каза още Севда Шишманова и отхвърли като абсурдни спекулациите, че БНТ ще спре сериала.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV