Следващите Игри на глада?

 

Време е за „The Maze Runner”

 

 

Фентъзи феновете имат повод за радост. Книгата на James Dashner „The Maze Runner”ще бъде филмирана, при това в игрална версия. Подчертаваме игрална, заради запознатите, защото неотдавна режисьорът Wes Ball, хвана същото произведение и през свободнoтo си време направи кратка и анимирана версия със заглавие „Ruin”.

 

 

Явно, това е причината той получи покана от 20th Century Fox, да се заеме с филмирането на „The Maze Runner”. Надяваме се този път нещата да се получат, защото помним как през 2010 г, имаше опит да се направи филм по творбата на James Dashner. Тогава режисурата беше поверена на Catherine Hardwicke. След това проектът беше замразен.

 

 

 

 

Днес вече се работи по продукцията. Избран е нов режисьор, а филмът е поверен на Gotham Group, които избраха за сценарист Noah Oppenheim,  което звучи многообещаващо.

 

 

Чети: "Всяка неделя" ще възкръсне по Нова ТВ

 

 

Лентата ще е адаптация на „The Maze Runner”, творбата на James Dashner и  ще ни предложи постапокалиптично филмово изживяване. Главният герой се събужда в асансьор, а единственото нещо каоето си спомня е името си...

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV