Снимат третия сезон на "Под прикритие"

 

Продуцентите обещават  неподозирани обрати

 

 

Със сцени, заснети по българското Черноморие,  вчера започнаха снимките за третия сезон на най-успешния български сериал „Под прикритие”.

 

 

В акваторията на Несебърския залив снимачният ден стартира още в 7.30 ч. Продуцентите обещават много екшън сцени с хеликоптери, яхти и скъпи автомобили, както и неподозирани обрати във филма. Следващите 8 дни екипът ще заснеме множество сцени между Слънчев бряг, Поморие и бургаското пристанище.

 

 

 

 

След няколко дни в бургаското пристанище ще бъде заснета най-мащабната екшън сцена, без аналог в българските сериали, разкриха от екипа на продукцията. Зрителите ще видят неподозиран развой в сюжета, преследвания по вода и под земя, яхти, подводни снимки, взривове, мотори, поръчкови коли и естествено борбата на ченгето под прикритие Мартин с мафиотските босове.

 

 

Чети: Сам Клафлин влиза в "Игрите на глада: Възпламеняване"

 

 

„Никога не се знае как зрителите ще приемат един филм”, споделя Виктор Божинов от екипа на продукцията. Режисьорът се надява, че зрителите няма да приемат като тайна усилията, които екипът полага, за да стане новият сезон по-атрактивен, по-интересен и по-динамичен от предишните два.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV