„Черна жътва” с премиера за България по bTV Cinema

 

Ще настръхнете от ужас

 

 

На 6 септември от 23:00 зрителите на bTV Cinema ще могат да гледат премиерния за България  ужас „Черна жътва”.  Носителката на два Оскара Хилъри Суонк влиза в ролята на бивша християнка-мисионерка, която трябва да преоткрие вярата си, за да победи ужасно зло.

 

 

Катрин Уинтър (Хилъри Суонк) губи вярата си в Бог след като семейството й е трагично убито и посвещава живота си на развенчаването на религиозни феномени. Когато е повикана да разследва случай в малко градче в Луизияна, който прилича на библейски язви, тя се сблъсква с ужасяваща реалност, която науката й не може да обясни. 

 

 

 

 

Тя трябва да намери частта от себе си, която е погребала дълбоко в себе си, за да се сражава с демоничните сили, заплашващи общността. 

 

 

От продуцентите Джоел Силвър (Матрицата) и Робърт Земаскис (Полярен експрес) и режисьорът, носител на Еми Стивън Хопкинс, този свръхестествен трилър ще издълбае ужасяващ план в най-тъмните ни страхове.

 

 

Чети и: Къде е Маги? Предстои да разберем

 

 

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Хилъри Суонк, Дейвид Морисей, Ана София Роб, Стефан Реа, Уилиям Рагсдейл и др. Режисьор на „Черна жътва” е Стивън Хопкинс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV