Концерт за премиерата на бг гангстерска комедия

 

Концерт на Дичо, Део, Лора Караджова, Братя Мангасариян и 100 кила ни чака спед първата прожекция на  „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”

 

 

За да върви по вода или по-точно „по ноти” на новата българска гангстерска комедия, официалната премиера на 12.09. ще бъде последвана от пищен концерт.

 

 

Голяма сцена и стабилно оборудване и шатри с бира ще изпълнят  паркинга до Арена Младост. Безплатният концерт ще стартира веднага след приключване на официалната премиера на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”, на която са поканени редица актьори от новото българско кино, певци и популярни личности от различни сфери.

 

 

Водещ на музикалната програма ще е Владо Въргала, който има ключова комична роля в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”. На концерта ще свирят всички изпълнители и банди, които имат песни от саундтрака на гангстерската комедия. Сред тях са Део, Дичо и бандата му V.O.XX, 100 кила и Лора Караджова и Братя Мангасариян. Част от музикалната програма са и млади рок и фънк банди, сред които Funk Busters, Saint Electrics, както и рокаджиите от Nana&The Gang, чието парче „Роден с късмет” е буквално написано по историята на филма и чийто видеоклип ще бъде представен предишния ден в клуб Rock IT.

 

 

Бунтарски текстове, рок жици, весел музикантски фънк с indie елементи, дори хип-хоп парче очаквайте в саундтрака на новата българска гангстерска комедия „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”.

 

 

 Чети и: „Снежанка” по испански с фламенко и корида

 

 

Както самият филм разбива традиционните представи за българско кино с динамичния си монтаж, тънкия хумор и интригуващите ефекти, така и музиката към него, която допълва почти всяка сцена, е нетрадиционна. Текстовете на повечето парчета съдържат намеци за „системата” и последствията от нея, за бунтарски настроения дух на всеки, който се стреми към промяна и за силата на оптимизма.

 

 

„Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” тръгва в кината от 14 септември.

 

 

Режисьор, продуцент и сценарист: Георги Костов;

 

 

Съсценарист: Естер Симеони; Оператор: Георги Райков;

 

 

Участват: Ивайло Захариев, Пламен Великов, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Рая Пеева, Тодор Доцев, Теодор Елмазов, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део, музикантите от „Акага”, Цветан Николов, Филипа Балдева, Братя Мангасариян и мн.др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV