Станция Нова – с нови лица и рубрики

 

Диана Алексиева става водеща на нова рубрика, „Най-добрата майка” прераства в „Най-добрия човек”

 

 

Тази неделя „Станция Нова” ще се завърне в ефира в напълно обновен облик. Освен провокативното токшоу на Любен Дилов – син, неделният блок ще предложи на зрителите още едно ново лице. Това е Диана Алексиева, която всяка неделя ще поставя финал на Станция Нова с рубриката „Необичайните заподозрени”. Място в нея ще намират вълнуващи документални разкази за хора, преживели интересни, необикновени и драматични събития, променили или белязали по някакъв начин живота им.

 

 

В рамките на 20 минути, „необичайните заподозрени” ще споделят своята гледна точка за въпросното събитие – ще ни отвеждат на автентичните локации, ще споделят архивни кадри и снимки, а така също и разкази на свидетели, които още повече ще допринасят за достоверността на историята. „Целта на тези кратки документални форми е да разберем как обикновеният човек се справя с необикновените моменти в живота си – голяма печалба, мечтано пътуване, няколко брака, затвор или загуба”, разказва водещата Диана Алексиева.

 

 

С променен облик през новия сезон ще бъде и рубриката на Ирина Тенчева – „Най-добрата майка”, която от тази неделя ще носи името „Най-добрият човек”.  Търсейки онези моменти от живота, които преобръщат хода на съдбата, водещата ще насочва вниманието към хората, които, без да искат, са се превърнали в спасители. Това може да са наши приятели, родители или напълно непознати.

 

 

Чети и: Зрители "давят" Любен Дилов по Нова

 

 

Зрителите ще видят как 23-годишен мъж от ромски произход спасява от сигурна смърт майка и детето й, как майка прави невъзможното, за да спаси сина си, или как мъж поема грижата за чуждо дете и се превръща в най-добрия татко. „Най-добрият човек” обещава да дава трибуна на многолики и вдъхновяващи истории, които не само ще връщат вярата в доброто у хората, но ще дават отговор и на всички, които по някакъв начин изживяват подобна ситуация.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV