Седми сезон на "Сделка или не"

 

Нов нотариус, нови правила и обновено студио ви очакват тази есен

 

 

Нов седми сезон, нов нотариус, нови правила, нови играчи и „стари” 100 хиляди лева – в този обновен вид ще се завърне „Сделка или не” от този понеделник (10 септември) в ефира на Нова ТВ.

 

 

След лятната пауза предаването е подготвило не една или две изненади за зрителите. Те ще започнат още от първия епизод в понеделник, когато с песен в студиото ще влязат част от “звездите” от предишния сезон – вдъхновени именно от шоуто, те ще изпеят специална песен със заглавие „Продължаваме”. Първите участници водещият Румен Луканов ще посрещне в обновено студио и с нови правила – кандидатите за 100-те хиляди вече ще имат седем пъти  възможност за избор дали да приемат оферта, или да останат с избора си до края на играта. Седмият сезон ще предложи и едно ново лице – това на нотариуса, който ще продължи да следи отварянето на кутиите.

 

 

В своя характерен стил, Румен Луканов отново ще разговаря с участниците за човешките добродетели и пороци и ще търси отговор на въпроса какъв човек трябва да бъдеш, за да спечелиш 100 хиляди лева. Дали съдбата обича смелите, дали не е по-добре да заложиш на сигурното и да приемеш оферта, без да показваш алчност? Отговори на тези въпроси зрителите ще намират още от отварянето на първата кутия до финала на предаването.

 

 

Чети и:  "Чудната петорка" с отличие за постижения в анимацията

 

 

Нови лица, нови съдби, много емоции, напрежение, радост и разочарование очакват участниците и зрителите на „Сделка или не” – от 10 септември, всеки делничен ден от 18.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV