Даниела Тренчева вече е част от екипа на Кеворкян

 

Пилотното издание на "Всяка неделя" събира най-доброто през  годините

 

 

Даниела Тренчева и Драго Симеонов стават част от екипа на „Всяка неделя”. Двамата ще застанат до Кеворк Кеворкян още тази неделя (09 септември), когато легендарното предаване ще се завърне в ефира на Нова ТВ.

 

 

Даниела Тренчева не само е един от най-утвърдени водещи в родния ефир, но и безспорно е доказала своя професионализъм в областта на разследващата журналистика и социалните теми. Заедно с нея в екипа на предаването влиза и радиоводещият Драго Симеонов, също известен на зрителите с оригиналния си и запомнящ се стил.

 

 

Освен тях двамата, в деня на телевизионното възкръсване на предаването, зрителите ще видят и главните „виновници” за завръщането на „Всяка неделя” – продуцентите Иван и Андрей. Те ще бъдат част от гостите, които първи ще се изправят пред Кеворк Кеворкян. В пилотния епизод тази неделя, водещият ще покаже най-добрите моменти и откъси от интервюта през дългогодишната история на предаването.

 

 

Чети и: Седми сезон на "Сделка или не"

 

 

Кои ще бъдат останалите събеседници на Кеворкян и с какво още ще провокира зрителите известният водещ, ще разберем тази неделя, 09 септември, от 17.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV