Истинска кръв

 

От 14 септември, всеки петък след 22:35 по HBO

 

 

Новият пети сезон отново ни среща с блондинката Суки – полу-човек, полу-фея и двамата й обожатели-вампирите Бил Комтън и Ерик Нортмън. В играта се намесват и много нови за сюжета свръхестествени създания, като Пазителят на Вампирската Власт Роман, безпощадната фанатичка Саломе, която иска да промени света по вампирски образ и подобие на Лилит – първият вампир, превърнала се в Бог на вампирите...

 

 

Войната между Вампирската Власт и бунтуващите се срещу установения ред вампири-фундаменталисти ще бъде безмилостно жестока и от изхода й ще зависи не само съдбата на Суки и приятелите й, но и бъдещето на цялото човечество.

 

 

Освен неустоим микс от любовни интриги, горещ секс, задъхан екшън и пиперлив хумор петият сезон на „Истинска кръв” ще разкрие по-пълно историята на взаимоотношенията между хора, вампири, върколаци, шеийпшифтъри, феи и други чудати творения на природата, както и опитите им да съжителстват заедно. Вторият тематичен пласт, който третира вечната тема за толерантността и способността да приемаме различията си, излиза на още по-преден план.

 

 

Участват: Ана Пакуин, Стивън Мойър, Александър Скарсгаард, Джо Манганело

 

 

Чети и: Daniel Craig ще е Агент 007 в още два филма

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV