Новият сезон на "Преди обед" започва на 10.09

 

Ексклузивно интервю със сестрата на София Лорен в първото издание на предаването

 

 

В първото за сезона издание на „Преди обед” на 10 септември първи прага на предаването ще прекрачат „коментаторите на деня”  остроумното перо Милена Фучеджиева и бързорекият треньор Тити Папазов. От понеделник до петък двамата ще споделят откровено мнението си по всички актуални теми от седмицата.

 

 

Зрителите на „Преди обед” ще видят за първи път в българския ефир интервю със сестрата на София Лорен. Специално за предаването Мария Шиколоне разкрива тайните на звездата на италианското кино. Журналисът Георги Тошев се срещна с нея в Рим, за да разбере каква е връзката между бащата на италианския фашизъм Бенито Мусолини и филмовата икона София Лорен. В три поредни предавания от 10 септември само в „Преди обед” зрителите на Би Ти Ви ще научат любопитни подробности от живота на актрисата и нейното семейство. Пред кого и за какво плаче София Лорен ще научим от нейният близък приятел Красимир Иванов.

 

 

В студиото на „Преди обед” за първи път певицата  Роксана от “Гласът на България” ще гостува заедно с нейния нов съпруг Калин. Двойката ще разкаже за пищната сватба и за задкулисието във фолка.

 

 

По повод актуална информация за нарастване броя на разводите в зряла възраст гостува звездната двойка Юлияна Дончева и съпругът й Станислав Недков- Стъки. От тях ще разберем за новото начало и предизвикателствата в живота им.

 

 

В предаването ще разберете и какво събира две от най-големите звезди в България. Защо прекарват деня си заедно и за какво си говорят Лили Иванова и Мариус Куркински? Ексклузивно интервю на Георги Тошев с примата на българската музика и ексцентричния театрален режисьор.  Тези и други интересни теми ще могат да видят зрителите в първото за новия сезон издание на „Преди обед“ – утре, 10 септември, от 9:30 часа по bTV.

 

 

Чети и: "Златният лъв" отиде при Ким Ки Дук

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV