IMAX ни връща в епохата на морските чудовища

 

"Sea Rex: Праисторическо пътешествие"  е перфектна симбиоза между забавление и научно съдържание

 

 

IMAX ви кани на необикновено пътешествие, в отминала епоха, преди 200 милиона години. Потопете се в праисторическия свят в съвсем ново измерение. Изследвайте удивителна подводна вселена, обитавана от изумителни създания, владели моретата преди динозаврите да покорят земята. Вижте как науката оживява и се пригответе за среща лице в лице с тиранозавъра на океана!

 

 

Филмът  ще оживее в IMAX 3D на 14-ти септември.

 

 

“Sea Rex: Праисторическо пътешествие” не е за изпускане, като се има предвид, че има изненадващо малко налична информация за морските хищници, които са живели по същото време като динозаврите. Това е странно, защото те са били не по-малко впечатляващи, поради размера им, способността им за адаптиране и оцеляване.

 

 


 

 

Едно нещо, което е много важно да се разбере е, че звездите на филма - праисторически морски чудовища - не са всъщност динозаврите! Динозаврите са живели само на сушата. Ронан Чаплин, пистаел и режисьор на филма сподели „Ние много внимателно подбрахме доминиращите групи морски влечуги, за да представляват всеки един от периодите на Мезозойската ера: ихтиозаври, плезиозаври , мезозаври. Тези животни са особено подходящи за IMAX формат, тъй като те имат много важна общ аспект: огромните си размери. Надявам се, че публиката ще се забавлява и ще научи за живота под водата по време на Триас, Юра и Креда, който остава до голяма степен неизвестен.”

 

 

Чети и: "Заразно зло: Възмездие" излиза на 21 септември

 

 

“Sea Rex: Праисторическо пътешествие” се разграничава от традиционните документални филми, както и начина, по който динозаври обикновено се проучват. Научните компоненти във филма са визуално изненадващи, възтановката на тези животни е 100% точна, не само по отношение на тяхната морфология, но и тяхното поведение.

 

 

Филмът е вълнуващо пътешествие в праисторическия подводен свят, подходящ за малките и големи зрители. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV