Луиза Григорова и Wosh MC с първо съвместно интервю

 

Петък в „Преди обед“ по bTV

 

 

В  края на седмицата коментаторите на „Преди обед” по bTV Тити Папазов и Милена Фучеджиева ще откроят най-значимите новини от изминалите дни и ще разберат коя двойка ще ги смени през следващата седмица.

 

 

Специален гост в студиото на „Преди обед“ ще бъде актрисата Аня Пенчева, която ще говори с Деси и Кадиев за киното,театъра, мъжете и жените, които я обичат безусловно.

 

 

Ден преди поредното протестно шествие срещу цената на горивата екипът на предаването ще направи съпоставка между начина, по които протестираме в България и как го правят в чужбина. Директно от Канада ще се включи режисьорът Наньо Нанев, а гости в студиото ще бъдат музикантът-бунтар Венци Мицов и общественикът Иван Бонев.

 

 

Зрителите на bTV ще научат какво е индустриален туризъм и защо стари фабрики и заводи в България, а и по цял свят днес привличат все повече туристи.

 

 

Стилистът Антония Йорданова ще представи модните тенденции през есенно-зимния сезон и ще даде практични насоки какво и как да комбинираме, за да изглеждаме добре.

 

 

Георги Тошев ще ни срещне с приятелския кръг на незабравимата Невена Коканова. Какви са спомените им за нея и защо завинаги ще остане в сърцата им? Ще чуете втора част от историите за незабравимата актриса.

 

 

Чети и: "Любов извън закона" от 18 септември

 

 

Зрителите на bTV ще разберат и коя е новата страница от живота на Луиза Григорова. Актрисата от култовия сериал „Стъклен дом” гостува в „Преди обед” заедно с любимия си-рапърa Wosh MC.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV