„Тази събота” и „Тази неделя” се завръщат

 

Доминик Пърсел, Руслан Мъйнов, Годжи и синове, както и с нови рубрики

 

 

Колко струва на държавата животът на едно дете, е една от темите на предаването "Тази събота", което се завръща след лятната си почивка на 15 септември от 9.00 до 11.00 часа по bTV. Водещата Лора Крумова ще разговаря с родителите на онкоболни деца, които с дарение от 5 млн. лв. искат на построят рехабилитационен център. Здравният министър Десислава Атанасова ще се включи в разговора с коментар за проблемите с лекарствата на тези деца.

 

 

Ще се чуе ли гласът на Янка Рупкина в спора за синята зона – ще стане ясно тази събота сутрин по bTV. Зрителите ще се запознаят и с личната история на рапъра Бобо, както и с неразказаните семейни историии на оперната прима Райна Кабаиванска.

 

 

Специален гост на Лора Крумова ще бъде звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" - актьорът Руслан Мъйнов. В "Тази събота" стартира и нова рубрика "Когато бях на 18", а първият й гост е фолк певицата Алисия.

 

 

В „Тази неделя” зрителите на bTV ще видят ексклузивно видео с холивудската звезда от "Бягство от затвора" - Доминик Пърсел.
В студиото на Лора Крумова ще гостува Георги Милчев-Годжи заедно със своите синове. Зрителите ще разберат и кой е Азис между скандалите и метаморфозите.

 

 

Чети и: "Любов извън закона" от 18 септември

 

 

За българката, застреляна тази седмица в Белград, пред зрителите на "Тази неделя" ще разкаже нейният брат Орлин Главшин.
Къде е прекарала детството си Мис България 2012 Габриела Василева – ще разкаже самата тя в пряко включване от родния си град.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV