Идват новите сезони на "Столичани в повече" и "Домашен арест"

 

Чака ни много смях по bTV

 

 

След три изключително успешни сезона на комедийната драма „Столичани в повече” и хитовия първи сезон на ситкома „Домашен арест” от следващата седмица ефирът на bTV ще бъде завладян отново от познатите и обичани герои, изиграни от едни от най-любимите български актьори.

 

 

На 19 септември от 21:00 часа в „Столичани в повече” по bTV Рангел и Йордан ще се озоват в интензивното отделение на столична болница. Роднините им с ужас ще научат, че след сбиването на новогодишното парти двамата са изпаднали в кома. Притеснението дали ще се случи най-лошото ще бъде изместено от други тревоги – бившият и настоящият кмет съвсем скоро  ще се събудят с амнезия. Рангел се смята за студент по детска педагогика, а Йордан се готви за сватба…   

 

 

Без да знае за състоянието на съпруга и съседа й, огорчената Гълъбина ще поеме към софийската ж.п. гара. Ще се качи ли на влака Гълъбина, какво ще предпиеме Пацо след завръщането на Зоя и как ще реагират останалите членове на семейството – Димо и Константин, предстои да разберем.

 

 

На 21 септември от 20:00 часа в „Домашен арест” под един покрив в „къщата на тъщата” отново ще се съберат Татяна Лолова, Филип Аврамов и Мая Бежанска.  Вторият сезон на първия български авторски ситком ще изненада зрителите с нов главен персонаж – Райчо (Ники Станоев).

 

 

Чети и: „Линкълн” на Спилбърг вече и с трейлър

 

 

Един ден приятелят в безделие на Коцето, Райчо, пристига със съдебно решение и претенция, че притежава половината имот на мама Еми. Коцето е във възторг – един от най-добрите му приятели ще живее на мястото на дъртата вещица. Радостта му обаче е кратка, а резултатът плачевен -  Коцето остава без най-скъпото си – кенеф до спалнята. Мама Еми получава не един, а цели три удара под кръста. Какви са те, ще сплоти ли общият враг цялото семейство на мама Еми и какъв ще е изходът от войната, зрителите на bTV ще могат да проследят всеки петък от 20:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV