"Големите загадки" търси отговори на необясними въпроси

 

От 22 септември по bTV

 

 

„Големите загадки“ е българска научно-популярна поредица, която ще стартира на 22 септември по bTV. Всяка събота от 18.00 часа предаването ще търси отговори на въпросите в дебрите на непознатото и тайните в духовните измерения на човечеството.

 

 

В епизодите ще бъде повдигната завесата на „Големите загадки“ за живота, смъртта и прераждането, както и за това докъде може да стигне силата на мисълта. Още в първите издания на предаването зрителите на bTV ще научим неизказани досега истини за НЛО, ченълинга и другите светове. Ще разберем повече за цивилизациите и пророците, за шестата раса и децата индиго. „Големите загадки” ще засегне и темите за магията и феномените, а с обединените усилия на науката и паранормалното ще се опита да разгадае началото на края ли е ключовата 2012 година.

 

 

Чети и: Идват новите сезони на "Столичани в повече" и "Домашен арест"

 

 

Част от коментаторите в „Големите загадки” застават пред камера за първи път. Сред тях са народният лечител Васил Канисков, свидетелите на НЛО - пилотът Петър Петров и свързочникът Георги Христов, изследователят на НЛО - Йордан Тилев и други.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV