Принц Чарлз ще уважи премиерата на "Скайфол"

 

Кралската гала премиера ще е на 23 октомври

 

 

Британският престолонаследник Принц Чарлз и Дукесата на Корнуол потвърдиха присъствието си на кралската гала премиера на 23-я филм за Джеймс Бонд, на 23 октомври 2012 г. в „Роял Албърт Хол”. По молба на Принца на Уелс, приходите от събитието ще бъдат дарени на бивши и настоящи служители на трите британски разузнавателни агенции - Secret Intelligence Service, Security Service и GCHQ. Негово превъзходителство е Кралски покровител на Тайните служби.

 

 

„Развълнувани сме, че техни Кралски височества ще уважат премиерата на новия ни филм за Джеймс Бонд и събитието ще допринесе за събирането на средства за избраната от Принц Чарлз кауза”, споделиха Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, продуценти на новата лента за агент 007.

 

 

На червения килим в Лондон се очаква да пристигнат също звездите от филма Даниел Крейг, Джуди Денч, Хавиер Бардем, Ралф Файнс, Наоми Харис, Беренис Марло, Албърт Фини, Бен Уишоу, както и режисьорът на „007 Координати: Скайфол” Сам Мендес.

 

 

На 5 октомври, Световния ден на Джеймс Бонд, се чества 50-та годишнина на най-продължителната филмова поредица в историята на киното, тъй като на същата дата през 1962 г. излиза първият филм с героя на Иън Флеминг „Доктор Но”.

 

 

По повод годишнината „Доктор Но” ще се завърне на голям екран с ексклузивни прожекции вечерта на 5 октомври, в кината в цялата страна. В деня на годишнината, както и в седмиците до премиерата на „007 Координати: Скайфол”, в кината ще имат специални прожекции и последните два Бонд филма с участието на Даниел Крейг - „Казино Роял” и „Спектър на утехата”. Билетите ще бъдат в продажба от 21 септември.

 

 

 

 

България се включва и в глобалната инициатива „Да изберем любимия Бонд филм” чрез кампанията на ТВ7, в която зрителите имат възможност да гласуват до 30 септември на http://tv7.bg/007skyfall. Гласувалите за фаворита на всеки град ще имат шанс да получат двойна покана за ексклузивната му прожекция на 5 октомври 2012 г.

 

 

В новата, 23-та лента за легендарния британски шпионин - „007 Координати: Скайфол” - Даниел Крейг се завръща в ролята на героя на Иън Флеминг Джеймс Бонд. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание след като я застигат тайни от миналото й. Когато МИ-6 е атакувана, той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

 

 

Чети и: Излезе трейлърът за най-новия филм на Mel Gibson

 

 


Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а продуценти са Майкъл Г.Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Джон Логан.

 

 

Официалната световна и българска премиера на „007 Координати: Скайфол” е на 26 октомври 2012 г., в IMAX и кината у нас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV