Площад "Колумб"

 

HBO и още нещо 22 септември от 21:05

 

 

Абигейл Клейтън живее усамотено. Дори прекалено.

 

 

Истината е, че симпатичната наследница не е напускала апартамента си в Манхатън от близо две десетилетия. Известната дъщеря на богат индустриалец изчезва от полезрението на нахални медии и досадни роднини на 18-ия си рожден ден – деня, в който получава солидното си наследство.

 

 

По време на годините самоналожена изолация, Абигейл е в контакт само с двама човека – консиержа й Кландерман, с когото комуникира посредством бележки, и доктор Реймънд Фонтейн – семеен приятел и единствен неин довереник. Когато обаче неин възрастен съсед е открит мъртъв, детективът от отдел „Убийства“ на нюйоркската полиция Франк Джардело започва разследване.

 

 

Чети и: Кои ще се треньорите в "Гласът на България"?

 

 

Той иска да разпита Абигейл, а тя е още по-притеснена от факта, че желанието й да закупи празния апартамент, за да осигури спокойствието си, остава неудовлетворено. Там се нанася семейството на Лилиан и Чарли. Абигейл тайно ги наблюдава през шпионката на вратата си, докато един ден й се налага да се срещне тях лице в лице. А това ще промени живота й по ужасяващ начин.

 

 

Режисьор: Джордж Гало,

 

 

Участват: Селма Блеър, Джовани Рибизи, Джейсън Лий, Ейми Смарт, Кевин Полак

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV